Vürtsid

1. Ingver jahvatatud

  • Päritolumaa: Guatemala
  • Kasutamine: kulinaaria, joogid.

    2. Ingver peenlõikus

    • Päritolumaa: Nigeeria
    • Kasutamine: kulinaaria, meditsiin

    3. Kaneel jahvatatud

    • Päritolumaa: Indoneesia
    • Kasutamine: kulinaaria, joogid, meditsiin.

    4. Kaneeli koor

    • Päritolumaa: Indoneesia
    • Kasutamine: kulinaaria, joogid, meditsiin.

    5. Kardemon jahvatatud

    • Päritolumaa: Guatemala
    • Kasutamine: kondiitritööstus, kastmed, segud.

    6. Kardemon terve

    • Päritolumaa: Guatemala
    • Kasutamine: kondiitritööstus, kastmed, segud.

    7. Koriander jahvatatud

    • Päritolumaa: Ukraina
    • Kasutamine: kulinaaria, parfümeeria, kosmeetika, meditsiin.

    8. Koriander terve

    • Päritolumaa: Ukraina
    • Kasutamine: kulinaaria, parfümeeria, kosmeetika, meditsiin.

    9. Kurkum jahvatatud

    • Päritolumaa: India
    • Kasutamine: kulinaaria, meditsiin.

    10. Loorberileht

    • Päritolumaa: Türgi
    • Kasutamine: kulinaaria, meditsiin, parfümeeria.

    11. Loorberileht jahvatatud

    • Päritolumaa: Türgi
    • Kasutamine: kulinaaria, meditsiin, parfümeeria, tubakatootmine.

    12. Muskaatpähkel jahvatatud

    • Päritolumaa: Indoneesia
    • Kasutamine: kulinaaria, meditsiin.

    13. Nelk jahvatatud

    • Päritolumaa:Indoneesia
    • Kasutamine: kulinaaria, parfümeeria, meditsiin, aromatisaatorid.

    14. Nelk terve

    • Päritolumaa: Indoneesia
    • Kasutamine: kulinaaria, parfümeeria, meditsiin, aromatisaatorid.

    15. Oregano jahvatatud

    • Päritolumaa: Egiptus
    • Kasutamine: supid, kastmed, marinaadid ja meditsiin.

    16. Rosmariin pulber

    • Päritolumaa: Egiptus
    • Kasutamine: supid, kastmed.

    17. Sandlipuupulber

    • Päritolumaa: India
    • Kasutamine: kulinaaria, meditsiin, parfümeeria, kosmeetika.

    18. Tähtaniis

    • Päritolumaa: Vietnam
    • Kasutamine: kulinaaria, meditsiin, parfümeeria, kosmeetika.

    19. Safran

    • Päritolumaa: Hispaania
    • Kasutamine: värvi ja lõhna andmine toiduainetööstuses, meditsiin