Dekoratiivsegud

Kasutamine: vorstitoodete, veise- ja sealiha toodete ning kalatoodete kaunistamiseks

1. “Aroma”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: koriander jahvatatud, paprika helbed punane, seesam, pipar must jahvatatud, köömned.

2. “Eriline”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: sinepi seemned must, sinepi seemned kollane, paprika punane helbed 1/3, paprika roheline helbed 10/10, koriander jahvatatud, köömned, sibulahelbed, porgandi helbed, must pipar jahvatatud.

3. “Isuäratav”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: küüslauk helbed 2-3 mm., paprika punane helbed 1/3, paprika roheline helbed 10/10.

4. “Kevad”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: sibulahelbed, till, petersell, paprika punane helbed.

5. “Provance”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: koriander jahvatatud, paprika punane helbed, seesam, oregano.

6. “Sügis”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: seesam, karri terav, paprika punane helbed, oregano, petersell, majoraan.

7. “Terav”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: paprika punane helbed, sinepi seemned kollane, porgand kuivatatud, pipar must jahvatatud.

8. “Tükiline”

  • Päritolumaa: Eesti
  • Koostis: loorberileht, vürts terve, kadakamari, sibulahelbed, porgandi helbed, tšilli pipar, nelk terve, koriander terve.