Dekoratiivsegud
Kasutamine: vorstitoodete, veise- ja sealiha toodete ning kalatoodete kaunistamiseks
1. “Aroma”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: koriander jahvatatud, paprika helbed punane, seesam, pipar must jahvatatud, köömned.
2. “Eriline”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: sinepi seemned must, sinepi seemned kollane, paprika punane helbed 1/3, paprika roheline helbed 10/10, koriander jahvatatud, köömned, sibulahelbed, porgandi helbed, must pipar jahvatatud.
3. “Isuäratav”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: küüslauk helbed 2-3 mm., paprika punane helbed 1/3, paprika roheline helbed 10/10.
4. “Kevad”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: sibulahelbed, till, petersell, paprika punane helbed.
5. “Provance”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: koriander jahvatatud, paprika punane helbed, seesam, oregano.
6. “Sügis”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: seesam, karri terav, paprika punane helbed, oregano, petersell, majoraan.
7. “Terav”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: paprika punane helbed, sinepi seemned kollane, porgand kuivatatud, pipar must jahvatatud.
8. “Tükiline”
- Päritolumaa: Eesti
- Koostis: loorberileht, vürts terve, kadakamari, sibulahelbed, porgandi helbed, tšilli pipar, nelk terve, koriander terve.